Mark CONTACT
Mark CONTACT
                        

De Blackbird warmtepomp van WeHeat heeft een uniek design waardoor deze op een plat dak bijna volledig wegvalt. Wij bieden deze warmtepomp aan in hybride opstelling met uw bestaande cv-ketel, indien gewenst kunnen wij ook direct een nieuwe cv-ketel plaatsen.

De kosten voor het leveren en monteren van de Blackbird warmtepomp in hybride opstelling met uw bestaande cv-ketel zij €6.625,-* inclusief BTW na aftrek van het subsidie bedrag van €3.375,- welke u na installatie kunt aanvragen bij de overheid.

Kijk hieronder onze installatie video:


Benieuwd naar uw verwachte besparing?
Klik hier om direct uw bespring te berekenen.

Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.
* Kosten zijn inclusief standaard montage kosten wij komen bij u thuis langs om te kijken of deze prijs ook voor u van toepassing is.

OVER

Installatiehuis verzorgt voor particulieren en bedrijven zinkwerk, aanleg en onderhoud van cv- en verwarmingsinstallaties, sanitaire installatiewerkzaamheden en dakwerk.

CONTACT

Uw contactpersoon bij Installatiehuis is Jan de Heus. U kunt mij altijd bellen of mailen. Ben ik toevallig net even een leiding aan het trekken of sta ik met een gasbrander op het dak? Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Mails beantwoord ik meestal ’s avonds en in het weekend.
Installatiehuis
Molenkempke 1H
Opheusden 4043KC

0488 23 22 21
info@installatiehuis.nl

KvK 84559357
BTW NL863259066B01Mark CONTACT