Mark CONTACT
Mark CONTACT

ZINKWERK

Een dakgoot, de regenafvoer, afdeklijsten, verbindingsstukken, vergaarbakken: Installatiehuis plaatst en verwerkt zinkwerk in diverse toepassingen. Zinkwerk vraagt om kennis, expertise en precisie. Wij meten uw situatie nauwkeurig op, maken in onze werkplaats het zinkwerk op maat en plaatsen het ten slotte op de beoogde locatie. In dit hele proces werken we zeer zorgvuldig, tot in de afwerking van de hoekdetails en soldeernaden toe.  


CV- EN VERWARMINGSINSTALLATIE
Lekker warm douchen en ’s winters een behaaglijke temperatuur in de huiskamer: voor iedereen zo vanzelfsprekend als wat. Maar zonder centrale verwarming (cv) of verwarmingsinstallatie zijn we nergens. Installatiehuis installeert en onderhoudt cv-installaties en legt verwarmingsinstallaties aan. Denk daarbij aan radiatoren, vloerverwarming, luchtverwarming en stralingsverwarming.

SANITAIR

De installatie van een toilet, douche, bad, wastafel en radiator vraagt om expertise en nauwkeurigheid. Al deze faciliteiten maken gebruik van of komen in aanraking met water. Om dat letterlijk in goede banen te leiden, kunt u Installatiehuis inschakelen. We denken met u mee over efficiënte, duurzame en mooi ogende oplossingen, en realiseren die daarna graag voor u.

DAKWERK

Een complete dakrenovatie, een dakreparatie, en een dakraam- of dakgootvervanging zijn voor Installatiehuis dagelijkse bezigheden. Bij nieuwbouw- of aanbouwprojecten adviseren we u graag over het plaatsen van geschikte dakbedekking. Natuurlijk verzorgen we daarna ook de daadwerkelijke plaatsing van de dakbedekking.Mark

OVER

Installatiehuis verzorgt voor particulieren en bedrijven zinkwerk, aanleg en onderhoud van cv- en verwarmingsinstallaties, sanitaire installatiewerkzaamheden en dakwerk.

CONTACT

Uw contactpersoon bij Installatiehuis is Jan de Heus. U kunt mij altijd bellen of mailen. Ben ik toevallig net even een leiding aan het trekken of sta ik met een gasbrander op het dak? Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Mails beantwoord ik meestal ’s avonds en in het weekend.
Installatiehuis
Molenkempke 1H
Opheusden 4043KC

0488 23 22 21
info@installatiehuis.nl

KvK 84559357
BTW NL863259066B01Mark CONTACT