Mark CONTACT
Mark CONTACT

Bespaar
direct met warmtepomp Vincent

Bent u net als duizenden andere Nederlanders op zoek naar een duurzame én betaalbare oplossing om het gasverbruik te reduceren? Graag stellen we u voor aan Vincent, dé hybride warmtepomp voor verduurzaming van je woning. Met Vincent bespaart u tot wel 70 procent op uw gasverbruik en CO2-uitstoot. Wij komen hem graag voor u plaatsen, installeren en onderhouden.Vincent is een compacte, superslimme en energiebesparende lucht/water-warmtepomp. Hij past vanwege z’n kleine omvang in de meeste gevallen prima naast uw cv-ketel en is in staat uw water zowel te verwarmen als te koelen. Ook verwarmt hij uw tapwater. Met Vincent realiseert u een energiereductie die kan oplopen tot maar liefst 70 procent. Doordat Vincent in Nederland wordt geproduceerd, is zijn CO2-footprint minimaal.


︎
klein formaat
 kan ook koelen︎
hybride warmtepomp
tot 70% gasbesparing

Nederlands product

Vincent verwarmt uw woning het grootste deel van het stookseizoen. Als uw woning voldoet aan de isolatievoorwaarden, wordt de cv-ketel pas actief als het buiten écht koud wordt. Vincent gebruikt de buitenlucht als primaire energiebron. Daarnaast gebruikt hij eventueel beschikbare ventilatieretourlucht. Daardoor verspilt Vincent geen energie aan onnodige extra ventilatie. Tegelijk voorkomt hij overventilatie, met alle bijbehorende tochtklachten van dien.

Installatiehuis Nederland plaatst, installeert en onderhoudt Vincent-warmtepompen door heel Nederland. Omdat de warmtepomp op het moment erg populair is, geldt er een wachtlijst. Hoe eerder u inschrijft, hoe sneller u Vincent in huis hebt.

Laat uw gegevens via onderstaand formulier bij ons achter.  OVER

Installatiehuis verzorgt voor particulieren en bedrijven zinkwerk, aanleg en onderhoud van cv- en verwarmingsinstallaties, sanitaire installatiewerkzaamheden en dakwerk.

CONTACT

Uw contactpersoon bij Installatiehuis is Jan de Heus. U kunt mij altijd bellen of mailen. Ben ik toevallig net even een leiding aan het trekken of sta ik met een gasbrander op het dak? Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Mails beantwoord ik meestal ’s avonds en in het weekend.
Installatiehuis
Molenkempke 1H
Opheusden 4043KC

0488 23 22 21
info@installatiehuis.nl

KvK 84559357
BTW NL863259066B01Mark CONTACT