Mark CONTACT
Mark CONTACT

De beste optie voor warm water zonder gas, na plaatsing van deze thermische batterij kunt u direct beginnen met besparen op uw gasrekening.

De FlexTherm Eco is een ultracompacte, thermische batterij voor de opslag van warmte voor warm tapwater. Het zet elektriciteit direct om in warmte en slaat die op voor warmwatervoorziening. Met zijn compacte design en efficiënte werking past FlexTherm Eco in elke woning en is het toestel zeer zuinig (energielabel A+ voor stilstand verliezen).

Heeft u ook zonnepanelen of wilt u deze aanschaffen? Dan is dit product nog efficiënter, in combinatie met de zonnepanelen en een powerinverter laad de thermische accu overdag op en kunt u zelfs als de zon niet schijnt genieten van warm water. leveren de zonnepanelen even niet genoeg op? Dan laad de accu op via het grijze net.

Op dit moment zijn er 3 verschillende opslag accu's leverbaar:  
FlexTherm 3E
€3.170,00* incl btw

Deze thermische accu heeft een opslagcapaciteit van 85 liter warm water verwarmd tot 40°

FlexTherm 6E
€3.810,00* incl btw

Deze thermische accu heeft een opslagcapaciteit van 185 liter warm water verwarmd tot 40°


FlexTherm 9E
€4.190,00* incl btw

Deze thermische accu heeft een opslagcapaciteit van 300 liter warm water verwarmd tot 40°Is de vraag naar warm water meer als hier boven aangegeven zijn de thermische accu's ook aan elkaar te koppelen zo kan elke gewenste hoeveelheid warm water geleverd worden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan direct contact met ons op dan kunnen wij u een passend advies geven welke thermische accu het best bij u situatie past! Wij bieden een compleet pakket wij zorgen voor de plaatsing en installatie van het product, de kosten voor montage zijn €553,75**. Ook als u nog geen zonnepanelen heeft kunnen wij hier een passende offert voor aanbieden.

Voor meer informatie download hier de brochure of neem contact met ons op via de gegevens onder aan deze pagina.


* Onder voorbehoud van prijswijzigingen en typfouten.
** vraag naar onze voorwaarden.


OVER

Installatiehuis verzorgt voor particulieren en bedrijven zinkwerk, aanleg en onderhoud van cv- en verwarmingsinstallaties, sanitaire installatiewerkzaamheden en dakwerk.

CONTACT

Uw contactpersoon bij Installatiehuis is Jan de Heus. U kunt mij altijd bellen of mailen. Ben ik toevallig net even een leiding aan het trekken of sta ik met een gasbrander op het dak? Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Mails beantwoord ik meestal ’s avonds en in het weekend.
Installatiehuis
Molenkempke 1H
Opheusden 4043KC

0488 23 22 21
info@installatiehuis.nl

KvK 84559357
BTW NL863259066B01Mark CONTACT