Mark CONTACT
OVER INSTALLATIEHUIS
Installatiehuis verzorgt voor particulieren en bedrijven allerhande werkzaamheden op het vlak van moderne installatietechniek, ontwerpt en realiseert badkamers inclusief (luxe) sanitair, legt water-, gas- en rioolinstallaties aan, verzorgt dak- en zinkwerk, en realiseert en onderhoudt cv- en verwarmingsinstallaties. 

Hebt u grootse (ver)bouwplannen? Misschien hebt u al een kant-en-klaar ontwerp liggen, misschien hooguit wat vage ideeën. In beide gevallen adviseren we u graag passende oplossingen. Degelijkheid en duurzaamheid krijgen in dat advies een prominente plaats.

Ook voor het kleinere werk komen we graag voor u in actie. Een lekkende kraan, een defecte vloerverwarming, een tikkende cv-ketel: neemt u in voorkomende gevallen vooral contact met ons op. Installatiehuis streeft ernaar zo snel mogelijk ter plekke te zijn en uw probleem te verhelpen of een oplossing te bieden.
 

Mark

OVER

Installatiehuis verzorgt voor particulieren en bedrijven zinkwerk, aanleg en onderhoud van cv- en verwarmingsinstallaties, sanitaire installatiewerkzaamheden en dakwerk.

CONTACT

Uw contactpersoon bij Installatiehuis is Jan de Heus. U kunt mij altijd bellen of mailen. Ben ik toevallig net even een leiding aan het trekken of sta ik met een gasbrander op het dak? Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Mails beantwoord ik meestal ’s avonds en in het weekend.
Installatiehuis
Ooievaarstraat 52
4043 KZ Opheusden
06 11 82 32 35
info@jandeheus.nl
KvK 60992034
BTW NL224986703B01


Mark CONTACT